actual-BCN Traduccions
 

CONSULTEU LA NOSTRA PÀGINA D'OFERTES!

actual-BCN TRADUCCIONS

Enviar-nos un missatge

español

català

English


actual-BCN Traduccions és una empresa jove formada per professionals amb una llarga experiència en el sector.

Posem al vostre abast una àmplia gamma de serveis lingüístics: traducció especialitzada, jurídica, comercial, mèdica, entre altres, gestió de projectes multilingües (catàlegs, manuals d'instruccions, fulletons publicitaris....), localització d'aplicacions, treballs d'autoedició (DTP), transcripció de cintes de vídeo i àudio, traducció de pàgines web, correcció i redacció d'originals i traduccions especials (llibres, volums grans, terminologia, etc).

Consulteu-nos també sobre els serveis de traducció jurada i interpretació.

La nostra àmplia xarxa de traductors autònoms ens permet oferir-vos serveis lingüístics en tots els idiomes a un preu ajustat.

Treballem amb les tècniques més avançades en els àmbits de la traducció, la informàtica i la comunicació. Els nostres clients gaudiran del SERVEI PERSONALITZAT, consistent en l'elaboració d'una memòria de traducció personal que acumula el vocabulari propi de cada client i fa que les traduccions que encarreguin en el futur siguin més ràpides conservant una qualitat òptima.

Gràcies a això, podem enumerar com a valors positius
d'actual-BCN Traduccions els següents:

COMODITAT: tots els tràmits relatius als serveis lingüístics (contacte inicial, tramesa de treballs per traduir, recepció de treballs traduïts i pagament) podran ser fets pel mitjà que prefereixi: correu electrònic, mòdem, fax, servei de missatgeria o correu ordinari.

RAPIDESA: aquesta versatilitat de mitjans possibilita la màxima velocitat en l'execució, alhora que ens capacita per assegurar els més alts nivells de qualitat.
Una avançada tecnologia ens permet oferir el servei de traducció ràpida.

QUALITAT, la nostra autèntica finalitat.
Les nostres traduccions no semblen traduccions.
Traduïm idees i conceptes i ho expressem en la llengua final sense els vicis de la traducció literal, amb la terminologia especialitzada comprovada i el format requerit.

PUNTUALITAT: un cop s'ha arribat a un acord econòmic i a un termini d'execució que permeti respectar els criteris estrictes de qualitat d'actual-BCN Traduccions, el lliurament es farà puntualment i a través del mitjà preferit pel client.

CONFIDENCIALITAT: tota informació subministrada a actual-BCN Traduccions en el transcurs de la relació comercial, romandrà en la més estricta confidencialitat i així es farà constar per escrit si es requereix. Igualment tots els nostres traductors autònoms signen una clàusula de confidencialitat que els obliga a respectar aquesta política.


actual-BCN Traduccions us proposa esdevenir una
EXTENSIÓ DE LES VOSTRES OFICINES.
No us caldrà contractar personal amb idiomes o malgastar el temps dels vostres treballadors qualificats en tasques de traducció, redacció o correcció de textos.
DEDIQUEU-VOS EN ALLÒ QUE SABEU FER MILLOR I DEIXEU LES TASQUES LINGÜÍSTIQUES EN LES NOSTRES MANS.


LA MILLOR MANERA DE COMPROVAR TOT AIXÒ ÉS CONÈIXER-NOS: POSEU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES I VEUREU SOLUCIÓ RÀPIDA A LES VOSTRES NECESSITATS DE TRADUCCIÓ I SERVEIS LINGÜÍSTICS

Si voleu rebre informació puntual i actualitzada
de les nostres novetats, ofertes i tarifes,
subscriviu-vos GRATIS a la nostra llista de correu

Si voleu col·laborar en la promoció d'aquest web,
copieu i inseriu un dels logotips d'actual-BCN Traduccions en el vostre web, tot programant-lo per tal que enllaci amb http://www.actual-bcn.com/ (comandament Link)
i per tal que visualitzi el text actual-BCN Traduccions (comandament Alt).

Gràcies.
Enviar-nos un missatge
Enviar-nos un missatge
Enviar-nos un missatge

actual-BCN TRADUCCIONS
Tel: (+34) 609 985406 - 686 775479
(Web optimitzat per a una fàcil descàrrega)